post

Versoepeling regels Corona-virus!

Geachte leden,

Na versoepeling van de regels ivm Corona virus is het mogelijk om met de jeugd t/m 18 jaar de trainingen weer te hervatten.
Omdat het onderhoud van de velden net is uitgevoerd, is er eerst gekeken naar een alternatieve locatie om te gaan trainen met de jeugd.
Watersport Centrum Heerewaarden heeft hiervoor aangeboden het speelveld op de camping beschikbaar te stellen.
Na overleg met de onderhoudsafdeling van de gemeente is ook voorgesteld om (een gedeelte ) van het hoofdveld van Heerewaarden hiervoor te gaan gebruiken.

De voorbereidingen hiervoor zijn we aan het uitvoeren, de bedoeling is dat we op Donderdag 14 Mei a.s. de eerste training kunnen laten plaatsvinden, dit met in acht name van de richtlijnen die hiervoor door o.a. Gemeente, Overheid en KNVB zijn verstrekt.

De jeugdleden ( voorlopig t/m JO12 ) en hun ouders die het betreft, worden vooraf geïnformeerd wanneer en voor welke leeftijdscategorie de training plaats gaat vinden.

Omdat het de samenwerking betreft tussen VV Alem, RKVSC en SV Heerewaarden loopt de communicatie via de jeugdcommissies van deze verenigingen. Het bestuur van SV Heerewaarden zal voor de organisatie en het mogelijk maken van de trainingen zorgen. Hierbij worden wij ondersteund door de jeugdcommissies.

De trainingen voor de hogere leeftijdscategorieën kunnen, ondanks dat hiervoor ook een versoepeling is, nog niet plaatsvinden. Dit omdat hierdoor het herstel van de velden teveel wordt gehinderd.

Namens bestuur SV Heerewaarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *